Лакалут со наградна игра
Компанијата Натусана, во наредните два месеци, организира награден натпревар „Куфер полн здрави насмевки“ за брендот „Лакалут кид...
ДЛУМ со нова изложба во галерија „КО-РА“
Започнува 7. издание на изложбата „Експериментален цртеж“ 
Weekend Media Festival открива како игрите може да помогнат на маркетиншката и рекламната индустрија.
Професорката за курсот “Вовед во интерактивни медиуми“ од угледниот американски факултет Rochester Institute of Technology (RIT) ги отк...
Weekend Media Festival (WMF) носи нов поглед на бизнисот и индустријата
 WMF ги објаснува новите работни модели кои веќе почнаа да се применуваат и кои ги очекуваме во блиска иднина
ДЛУМ СО НОВА ИЗЛОЖБА ВО РАМКИ НА СКОПСКО ЛЕТО
„Фемина 8“ – Приказ на жената низ различни временски периоди, простори и контексти  
ДЛУМ ПОВТОРНО ВО СКОПСКИ БЕЗИСТЕН
Отворена изложбата на Љубица Мешкова Солак во Кафе – Галерија “Бадабум“ 
32-РО ИЗДАНИЕ НА ДЛУМ ГРАФИКА
 Новото Управно тело на ДЛУМ најави развој на оваа традиционална изложба на графичари во меѓународни рамки
Истакнатиот македонски уметник Чемерски со изложба во МАНУ
Академик Глигор Чемерски е наш истакнат сликар, графичар, мозаичар кој во своето
портфолио има преку 60 самостојни изложби ширум светот. 
Новата интеграција на софтверот со отворена лиценца за користење - Microsoft Office 365 со Moodle ја трансформираат технологијата во образованието
Додатоците кои се развиени од страна на Microsoft Open Technologies и Remote-Learner обезбедуваат брзина и ефикасност за корисниците на Moodle 
Мајкрософт недела на Јавниот сектор „Вистинско влијание за подобро владеење”
Работни средби и Тркалезни маси организирани од Мајкрософт Македонија – можности за иновации 
1
2
3
4
5
6

Најчитани
Најнови
Видео релаксатор на денот
 
Фото релаксатор на денот
 

 
Facebook
Reccomendations