ОГЛАС
  НЕВЕРОЈАТНО ЗГОДНА ПЛАВУША, 19 години, витка, висока, со прекрасен изглед, интелигентна и ведра...
Трпана ја нема три дена
 Трпе и вика на Трпана:
- Трпано срце, ај претрчај до дуќанчето од карши и купи пиво.
Излегува Трпана од дома, и ја нема 3 саата...
Маче или срце
- Здраво, маче. 

Папата шофер
Доаѓа папата во Македонија и на аеродром го дочекува лимузина со шофер.

 
Дедо
Дошол еден дедо во болница на операција. 
Живот
 Разговараат двајца другари, едниот му вели на другиот....
Мујо и Хасо тапетари
 Одлучил Мујо да ги менува тапетите во својот ст...
Виршли
 Две студентки за вечера решиле да пржат виршли. Едната студентка ги земала виршлите и почнала да им отсекува по едно парченце од краевите и д...
Дрва
 Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша:
18 типови на вработени луѓе во македонските фирми (втор дел)
Еве ги останатие:
1
2
3
4
5
6
7
11
12
13

Најчитани
Најнови
Видео релаксатор на денот
 
Фото релаксатор на денот
 

 
Facebook
Reccomendations