Македонец, Албанец и Грк заробени од домородци
Прегледано: 20645 | Oбјавено на: 06.04.2015
Дошле Македонец, Албанец и Грк на остров и ги заробиле домородци. Домородците им дале задача:
- Одете во шумата и најдете некое овошје или ќе ве свариме и ќе ве изедеме.
После некое време се враќа Македонецот со банана. 
Во ред рекле домородците, сега бананата ќе ти ја ставиме во газот и ако испуштиш било каков звук ќе те изедеме. Македонецот истрпел и преживеал. 
Потоа дожол Албанецот со јагода. Му го кажале истото и земале да ја буткаат јагодата кога овој почнал да се смее до солзи.
 
Македонецот го прашува, што се смееш кога ќе те изедат, а на тоа Албанецот одговорил: 
Види го Гркот доаѓа со лубеница.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations