Македонски јазик на телефон
Прегледано: 35394 | Oбјавено на: 06.04.2015
  • Македонски јазик на телефон

      Влегува Трпе во сервис за мобилни телефони и вели:  - дај те молам инсталирај ми македонски јазик во телефонот, за малку ќе ја убиев и жена ми и кумот!!! - Како? Зошто?
 Влегува Трпе во сервис за мобилни телефони и вели: 
- дај те молам инсталирај ми македонски јазик во телефонот, за малку ќе ја убиев и жена ми и кумот!!!
- Како? Зошто?
Епа вака беше.
Мојата жена е фризерка и ми праќа ваква порака:
- Imam uste dve sisanja ke zakasnam doma.
После пола саат кумот ми праќа порака:
- Lele kume, kolku dobro sisa kumata!
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations