Трпана ја нема три дена
Прегледано: 49859 | Oбјавено на: 06.04.2015
  • Трпана ја нема три дена

     Трпе и вика на Трпана: - Трпано срце, ај претрчај до дуќанчето од карши и купи пиво. Излегува Трпана од дома, и ја нема 3 саата, кога еве ја се враќа целата раскубана, кошулата искината, су...
Трпе и вика на Трпана:
- Трпано срце, ај претрчај до дуќанчето од карши и купи пиво.
Излегува Трпана од дома, и ја нема 3 саата, кога еве ја се враќа целата раскубана, кошулата искината, сукњата наопаку и Трпе ја прашува:
- Кај беше мори ти, кај е пивото и што си целата ваква раскубана?
- Леле Трпе што да ти кажам, ме фатија тројца млади згодни мажи, ме одведоа во еден стан и три дена ме еб..а
- Е како мори три дена, кога те немаше  три саата.
- Е па јас дојдов само да ти кажам, за да не ме мислиш
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations