Лоша продажба: Apple го намали призводството на IPhone 5S?
Прегледано: 2786 | Oбјавено на: 15.10.2013
Кинескиот извор кој пушти фотографии од кутиите на iPhone 5S неколку дена пред официјалното пуштање во продажба на овој модел, сега тврди дека оваа компанија го намалила производството поради слаба продажба.

Повикувајќи се на свои интерни извори, кинескиот сајт "Ctechcn" известува дека Apple го намалил производството на IPhone 5S од 300000 на 150000 илјади дневно.

Apple сеуште нема дадено коментар на оваа објава.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations