“Hermès” луксуз: Велосипед од 8100 евра!
Прегледано: 4603 | Oбјавено на: 15.10.2013
Сите љубители на високата мода кои сакаат да возат велосипед до нивното работно место, сега можат да уживаат во екстравагантниот велосипед скроен токму по нивна мерка.

Во ноември оваа година “Hermès” ќе престави два модели на велосипеди, еден за градски а другиот за спортски услови. 

И двата модели ќе бидат достапни во три бои црвена, бела и црна, секој со цена од 8100 евра. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations