Сигурен и едноставен печатач со најповолна цена!
Прегледано: 2183 | Oбјавено на: 02.10.2013
Скопје, Македонија, Октомври 2013 година

За сите корисници на кои им е потребно едноставно решение за печатење, скенирање и копирање со најповолни цени, HP (Hewlett-Packard) нуди едноставни и сигурни решенија во своите најнови производи: HP Deskjet Ink Advantage 1015, HP Deskjet Ink Advantage 1515, HP Deskjet Ink Advantage 2545 и HP Deskjet Ink Advantage 2645.

Со HP Deskjet Ink Advantage 1015 може да се печати повеќе за помалку - двапати повеќе страници за истата цена.
• Со овој печатач со едно копче може да се отпечати сето она што ви е потребно, а притоа да уживате во достапно и квалитетно печатење на секојдневните документи, веб страници, e-mail пораки и друго;
• Да се продуцира текст со ласерски квалитет и графички елементи со живи бои, користејќи ги достапните HP (Hewlett-Packard) Инк (Ink) кeртриџи;
• Може да се започне со печатење, скенирање и копирање веднаш од моментот на неговата инсталација;
• Trust HP Deskjet – бренд брoj1 во светот!
• Работи побрзо инсталиран на HP (Hewlett-Packard) персоналните компјутери кои работат со оперативен систем Windows®8;
• Заштеда на простор со овој компактен дизајн, специјално дизајниран да се вклопи речиси секаде;
• Заштеда на енергија и заштеда на пари со овој ENERGY STAR® печатач.

Со употреба на “HP Deskjet Ink Advantage 1515 - Се во едно“ на корисниците им се нудат следниве поволности:
• Печатач кој е едноставен, сигурен и со поволна цена, а истовремено нуди висок квалитет на печатење, скенирање и копирање;
• Може да се започне со печатење, скенирање и копирање веднаш од моментот на неговата инсталација;
• Заштедува простор: печатач кој е компактен и дизајниран така да нѐ зазема премногу место;
• Со користење на овој уред се во едно се заштедува енергија.

Поволностите кои ги нуди “HP Deskjet Ink Advantage 2545 - Се во едно“:
• Едноставен и лесен за употреба;
• Магацин за хартија кој собира до 80 листа;
• Нуди истовремена можност за печатење, скенирање и копирање, со што им помага на корисниците да ја валоризираат сопствената инвестиција за печатач преку добивање на повеќе функции во еден уред;
• По брзата и едноставна инсталација, веднаш може да се започне со печатење, скенирање и копирање;
• Заштедува простор: печатач кој е компактен и дизајниран така да нѐ зазема премногу место;
• Печатење на документи од сите “паметни“ (smart) телефон, таблети и персонални компјутери, од било која просторија во домот, и тоа благодарејќи на можноста за безжична поврзаност;
• Печатење на документи од било кој уред, без разлика дали корисникот употребува iPad, iPhone или Android оперативен систем;
• Благодарејќи на HP Printer Control решението, скенирање директно од мобилен телефон.

Можностите кои ги нуди HP Deskjet Ink Advantage 2645 се:
• Печатење на двапати повеќе страници за истата цена;
• Печатење и копирање на текст со ласерски квалитет и графички елементи со живи бои користејќи ги достапните HP (Hewlett-Packard) Инк ( Ink) картриџи;
• Заштеда на енергија и заштеда на пари со овој ENERGY STAR® печатач;
• Печатење, скенирање, копирање и праќање на документи по факс со овој едноставен уред , со вграден ADF (Automatic Document Feeder);
• Уживајте во вистинската разноликост - продуцирајте се што ви е потребно со овој едноставен “Се во едно”печатач;
• Со помош на ADF (Automatic Document Feeder) со капацитет од 35 листа, можност да се процесира цел куп хартија преку факс, да се скенира или копира;
• Заштедете простор со стилскиот и компактен дизајн;
• Продуктивност во рок од неколку минути со брзиот печатач дизајниран за лесна инсталација и едноставно работење;
• Печатење, праќање факсови, копирање преку гарфички дисплеј и нумеричка тастатура.

Дополнителни информации за новите HP (Hewlett-Packard) уреди за скенирање и печатење, како и за новите софтверски решенија достапни се на: www.hp.com
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations