Откриен четвороножен двојник на Путин!
Прегледано: 10755 | Oбјавено на: 27.09.2013
Сличноста ја забележал еден Украинец, кој ја прикачил оваа фотографија на социјалните мрежи, а таа за многу кратко време станала хит.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations