Тимба обожува да се гали!
Прегледано: 2716 | Oбјавено на: 25.09.2013
  • Тимба обожува да се гали!

    Лавот Тимба сака се што сакаат и останатите мачки, само што има 120 килограми и јаде околу четири килограми месо дневно. 
Маче како куќен љубимец не е нималку необично, но кога е во прашање лав, тоа веќе не се гледа така често. Запoзнајте ја Анел Сниман, жената која во својата куќа живее со кралот на животните.

Лавот Тимба сака се што сакаат и останатите мачки, само што има 120 килограми и јаде околу четири килограми месо дневно. Неговата газдарица Анел Сниман живее во Јужна Африка и минатата пролет му ја отвори вратата на овој необичен љубимец. Анел покрај него има одгледано гепард, пет лавови и еден леопард.

Комшиите како што вели таа на почетокот чудно гледале во нејзиниот двор, но сега веќе се навикнати на Тимба. Проблеми имаат со партнерот бидејќи тимба не сака да ја дели Анел со него. Нормално лавот секогаш победува, бидејќи кој би собрал храброст да му се спротистави?
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations