Каде се продава највкусниот сладолед на светот?
Прегледано: 2421 | Oбјавено на: 24.09.2013
Слаткарницата се наоѓа на само две минути од познатата катедрала во Фиренца. Уште од далечната 1933 година "Perche no!", продава сладоледи со интензивен вкус, а омилени се сладоледите од мед, семе од сусам, зелен чај, кафе и сладоледот од чоколадо.

Исто така, oдлични сладоледи можете да пробате и во Копенхаген, Токио и Филаделфија.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations