Дедо
Прегледано: 6135 | Oбјавено на: 03.09.2013
  • Дедо

    Дошол еден дедо во болница на операција. 
Дошол еден дедо во болница на операција. Кога се соблекол сестрата била зачудена од големината на неговиот алат. Е бре дедо ова некогаш било добра работа,а? Сестро нема да веруваш дека на него некогаш можев да носам канта полна со вода, барем 100 метри.
А сега веќе не можете нели? Не можам сестро колената ми откажаа!! 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations