Жени внимание! Високите потпетици ги уништуваат мускулите на вашите нозе!
Прегледано: 2349 | Oбјавено на: 02.09.2013
Високите потпетици можат многу лошо да влијаат на мускулите на ногата, покажа едно неодамнешно истражување. Иако многу дами неможат да го замислат својот ден без високи потпетици, истражувањето докажало дека со секојдневно носење се намалуваат мускулите на листовите.

Многу од жените се одлучуваат да носат ниски или средно високи потпетици, но има и многу кои уживаат во тоа да бидат на што е можно повисоки.Токму тие се најчестите жртви на проблеми со нозете како што се болки, грчеви во мускулите и лоша циркулација.

Дококу сте љубител на високи потпетици правете вежби за истегнување како би ги избегнале овие проблеми. Секако треба да внимавате и какви кондури купувате, бидејќи квалитетот и удобноста се на прво место. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови





Facebook
Reccomendations