Бојата на очите го открива карактерот на мажите
Прегледано: 3318 | Oбјавено на: 26.08.2013
Бојата на очите го открива карактерот на мажите.
Постои тврдење дека врз основа на бојата на очите на мажите можете да откриете каков е тој всушност. Кафени очи имаат мажите кои се верни на своите жени, сини мажите кои се полни со себе, додека зелени оние кои имаат бујна фантазија.

Наводно, мажите можат многу лесно да се проценат на основа на бојата на очите. Најголем процент се оние со кафени очи, следат оние со плави а најмалку се оние со зелени очи.

Кафени очи имаат верните и нежни мажи. Тие се одлучни и полни со себе, што го појаснува фактот дека голем број од богатите луѓе имаат кафени очи.

Мажите со сини очи се помалку агресивни од другите, но затоа имаат најмала самопочит. Сините очи се синоним на невиност и младост.

Темносини очи укажуваат на страствени мажи.

Зелените очи изгледаат мистериозно. Мажите со зелени очи се спонтани, Зелените очи делуваат мистериозно. Мажите со зелени очи се спонтани и имаат бујна фантазија. Исто така, овие мажи важат за мажи со најсилно либидо. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations