Живот
Прегледано: 2718 | Oбјавено на: 21.08.2013
  • Живот

     Разговараат двајца другари, едниот му вели на другиот....
 Разговараат двајца другари, едниот му вели на другиот:
- Имаш Фејсбук?
- Не.
- А, имаш скајп?
- Не.
- А твитер?
- Не.
- А добро бе што имаш?
- Живот.
- Еј супер, ми треба за Candy crush saga.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations