Сонувајте ги најубавите соништа на перница во облик на женски нозе!
Прегледано: 2784 | Oбјавено на: 20.08.2013
Овие перници од јапонскиот производител „Химазакура“ и понатаму се многу популарни во Јапонија иако веќе неколку години се во продажба.

Популарната интернет продавница “Japan trend šop” ги опишува овие перници како исклучително меки на допир и совршени за пријатен сон.

„Би биле изненадени колку се навистина удобни“ – говори еден од продавачите на гореспоменатиот сајт.

Овој производ е во продажба од 2000-тата година, и се рекламира како погодно средство за сите оние кои се чуствуваат осамено. 

Доказ за тоа се празните полици во продавниците и аеродромите каде повеќето купувачи ги купуваат за подарок.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations