Срцињата - хит оваа есен
Прегледано: 5018 | Oбјавено на: 14.08.2013
Откако Кристофер Бејли ја одбележи есенската ревија на „Burberry“ со мотивот срце се знаеше дека е само прашање на време кога овој тренд ке ги преплави бутиците ширум светот.

Овие мотиви се веќе дел од неговита колекција брендови Asos i Topshop. Неодамна со овој принт се „поиграа“ и креаторките на брендот „Wildfox Couture“, во чија понуда може да се најдат одлични џемпери и панталони со горенаведениот мотив.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations