Бизарни секс обичаи
Прегледано: 4475 | Oбјавено на: 15.07.2013
 За многу странски земји знаеме многу. Но, некои работи можеби сепак и не ги знаеме, а крајно време е и да се дознаат.

Индонезија

Замислете дека од вас да се очекува неколку пати годишно да го изневерувате својот партнер, а партнерот тоа да го подржува. Тоа не мора да го замислувате во Индонезија. Имено, тие 7 пати годишно го слават празникот Пон. На тој празник одат на светата планина Јава, а за време на аџилакот мораат да водат љубов со личност која не е нивен сопружник.

Франција

Ако и веруваме на статистиката, Франција е рај за свингерите.   Наводно, 41 % французи сакаат или пробале или редовно учествуваат во оргии, а дури 27 % редовно учествуваат во оргии со партнерот.

Иран

И покрај строгите муслимански обичаи кои дозволуваат исклучиво секс во бракот и тоа само во мисионерска поза како единствена во која не се дегредираат жените, многу стапуваат во привремен брак- брак кој е главно и точно одреден колку ќе трае. Овој тип на брај постои исклучиво само за да можат да имаат секс.

Непал

Првенствено од економски причини, за браќата да не го делат имотот, делат една жена. Една жена се мажи за сите браќа во семејството и е должна да ги исполнува брачните обврски кон сите.

Нигерија

Племето Вудабији има толку збунувачки обичаи што е тешко да се сфати кој со кого е.. прво родителите ја организираат венчавката со братучедите и братучетките. Потоа, еднаш годишно на фестивалот  Гервол, мажите се маскираат и поробуваат да ги заведат туѓите жени. Оние кои ќе успеат и кои же побегнат од забавата, се сметаат за венчани.

Древен Египет

И покрај тоа што оваа држава повеќе не постои, сепак нивните обичаи  се прераскажуваат. Како на пример Мин фестивалот. Старите египќани верувале дека нивото на водата во реката Нил, а со тоа и опстанокот на светот зависи од различните семиња во реката, па така да за време на овој фестивал мажите групно и јавно маструбирале и ејакурирале во Нил.

Јапонија

За жените да привлечат мажи, околу своите тела врзувале леплива трака, посебно околу градите и устата.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations