Како мажите се заљубуваат?
Прегледано: 13705 | Oбјавено на: 15.07.2013
  • Како мажите се заљубуваат?

     Мажите се често комплицирани суштества, кои на крајот на љубовната балада, можеби и не е тешко да ги сфатите. 
 Мажите се често комплицирани суштества, кои на крајот на љубовната балада, можеби и не е тешко да ги сфатите. Но, со доброто читање на нивните знакови ќе дојдете до формулата на успехот. Во овој текст ќе ви ги кажеме трите фази на развојот на нивните емоции кон вас- излуденост, заљубеност и потполно предавање кое вие би го сакале.

Кога е излуден од вас и вашето присуство, ќе го покаже тоа со допирот на сопствените усни во со постојано допирање на косата или евентуално со нежни допири кои би ви покажале дека се труди да биде близу до вас. Ќе приметите и дека во ваша близина тој е често немирен и е постојано вознемирен.

 Заљубеноста е лесно да се докаже. Длабоките погледи кои ви ги упатува, како и постојаното допирање, желбата да го освои вашето вниманиесе знаците дека тој полека, но, сигурно ви се предава.

За брзо време следи и фазата на потполна преданост која најчесто вклучува апсолутно опуштање на вашиот говор на тело што значи дека се однесува како домашно милениче. Секогаш е тука некаде околу вас, долго ве гледа и отворено покажува колку ужива во вашето друштво, погледи, допири. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations