Четири секси пози во кои ќе уживате ова лето
Прегледано: 5433 | Oбјавено на: 11.07.2013
 Игри под тушот

Туширајте се заедно. Свртете се со лицата еден кон друг. Рацете ставете ги околу неговиот врат, а едната нога околу неговиот струк. За да бидете стабилни, тој едната рака нека ја стави под вашата подигната нога и цврсто нека ве држи. Со малку фантазија и волја да се избегне секојдневието ќе постигнете голем сексуален ефект.

Нога во воздух

Ако имате голема када или џакузи, наполнете ги малку со вода. Легнете на грб и подигнете ја едната нога. Тој нека влезе по вас и ставете му ја погината нога на рамо. Оставете тушот да тече накај вас, тоа дополнително ќе ве разигра.

Перница на надувување

Перницата на надувување нека биде ваш задолжителен додаток ова лето. Перницата ставете ја кај стомакот, а нозете нека ви бидат во морето. Тој нека седне позади вас . брановите дополнително че ви го зголемат задовлството.

Јавно и тајно

Застанете во море доволно длабоко за водата да ви ги прекрие градите, а доволно плитко за да можете да стоите. Ставете ги вашите нозе околу неговиот струк, а со рацете гушнете го околу вратот. Оваа поза е створена за на плажа, бидејќи ако околу вас имате илјадници луѓе, можете слободно да имате секс на јавно места, а никој освен вас тоа да не го примети. Дополнително ќе ви се подигне адреналинот, фактот што сте на јавно место.

 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations