Островот на љубовта
Прегледано: 4832 | Oбјавено на: 11.07.2013
  • Островот на љубовта

     Децата го имаат Дизниленд, а додека пак, за возрасните во Јужна Кореја е изграден островот на љубавта. 
 Децата го имаат Дизниленд, а додека пак, за возрасните во Јужна Кореја е изграден островот на љубавта. Погледнете ги фотографиите од овој парк....

 


 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations