Рајска дестинација
Прегледано: 4352 | Oбјавено на: 22.05.2013
 Островот Маурициус плени со својата надопрена природа. Се наоѓа во Индискиот океан, а денеска ви го претставуваме луксузниот комплекс One&Only Le Saint Géran“. Погледнете фотографии од овој рајски комплекс. Можеби ќе се решите да го посетите еден ден.....
 Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations