Луксузниот комплекс Four Seasons на Малдивите
Прегледано: 2259 | Oбјавено на: 23.04.2013
  • Луксузниот комплекс Four Seasons на Малдивите

     Луксузниот комплекс Four Seasons на Малдивите има совршени плажи, чиста природа, модерен интериер, и одлична кујна. Островите Куда Хура и Ланда Гиравару се домот на кристално чистата океанска...
 Луксузниот комплекс Four Seasons на Малдивите има совршени плажи, чиста природа, модерен интериер, и одлична кујна. Островите Куда Хура и Ланда Гиравару се домот на кристално чистата океанска вода искомбиниран со раскош и луксуз.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations