Хитлер и Франкенштајн на избори во Индија
Прегледано: 2362 | Oбјавено на: 14.03.2013
 Во малата држава Мегалај на северот на Индија во моментов има избори, а имињата на кандидатите кои се наоѓаат на листите се најблаго речено интересни.

 

Околу 350 кандидати сакаат да дојдат до мандат во Собранието, нивните имиња се : Франкенштајн Момин, Биликид Сангма,роме Рани, Кенеди Марак, Кенеди Корнелус Кајрим и Џими Катер.

Сепак, најмогу контраверзии предизвикува кандидатот адолф Хитлер (54) кој е татко ба три деца. Неговиот татко бил опседнат со најголемиот непријател на британската армија и поради тоа своето дете го крстил по него.

 

- Свесен сум дека во еден момент Хитлер бил најомразената личност во светот, но мојот татко ми го дал средното им Лу, и тоа ме прави различен од него- објаснува Адолф.

 

Според неговите зорови, името никогаш не му претставувало проблем и без проблеми патувал во САД и Германија, иако многу луѓе го прашувале зошто баш го носи имате на најголемиот диктатор.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations