Полицаец и крадец
Прегледано: 4365 | Oбјавено на: 16.07.2013
 Полицаец фаќа крадец. Немоќниот крадец го прашува полицаецот:

- Може ли да одам до пекарата, ќе умрам од глад?

- Оди ама веднаш да се вратиш.

Полицаецот го пушта, крадецот бега и не се враќа. Наредниот ден полицаецот го фаќа истиот крадец. Крадецот му вели:

- Ај те молам пушти ме до пекарата, ќе умрам од глад.

- Да бе, не сум јас од вчера, ти седи тука јас ќе одам да ти купaм

 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations