Ова е најпожелната летна фризура
Прегледано: 3077 | Oбјавено на: 15.07.2013
 Еве како да ја направите во три чекори:

Поделете ја косата на два еднакви дела и направете кекови кои ќе ги пуштите нанапред кон рамото.

Потоа, намотајте мали прамени околу навиткувачите за коса од горниот дел кон врвовите за тие да останат рамни. Долната третина од косата не ја виткајте.

На крај, со пегла за коса, изедначете ги врвовите на косата и така ќе направите уште поголем контраст.Тоа е клучот на оваа супер секси фризура.Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations