Дрва
Прегледано: 10853 | Oбјавено на: 08.07.2013
  • Дрва

     Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша:
 Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша:

- На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва....

И ќе исклучи. После некое време пак ѕвони и пак исто:

- На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва....

И пак ќе исклучи. И така 7-8 пати и на цајканот му се здосадило и го чека пак да се јави. И еве го вика пак:

- На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва....

И цајканот му вика:

- Море човек што ако стигнале дрва таму?

- Како што ако? Ти знаеш ли кој живее во таа куќа?

- Е кој живее?

- Море човек, таму живее Перо.

- Е што ако живее Перо?

- Тој е најголем дилер на дрога, и дрогата ја пренесува во дрвата.

И му исклучува и типот ѕвони кај Перо:

- Перо сеа ќе дојдат десетина цајкани да ти ги исечат дрвата. Тоа ќе бидат истите што лани ти го ископаа лозјето кога бараа хашиш....:))))

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations