Аудиција за Поточиња 2014
Прегледано: 2434 | Oбјавено на: 12.09.2013
  • Аудиција за Поточиња 2014

    Родители, не пропуштајте Вашите дечиња да станат дел од најубавата музичка приказна во градот! 
Голема аудиција за прием на нови членови на детскиот фестивал Поточиња.Аудицијата ќе се одржи на 16, 17 и 18 септември 2013 во градинката Срничка ( до ОУ Љубен Лапе ) нас.Аеродром од 18:00 до 19:30 часот.Добредојдени се сите дечиња од 5 до 12 годишна возраст.

Родители, не пропуштајте Вашите дечиња да станат дел од најубавата музичка приказна во градот!

Информации на телефонскиот број 072 210 660 и e-mail : info@potocinja.com

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
НајновиFacebook
Reccomendations