Крстозбор
Прегледано: 4723 | Oбјавено на: 17.07.2013
  • Крстозбор

     Две плавуши решаваат крстозбор и едната ја прашува другата:
 Две плавуши решаваат крстозбор и едната ја прашува другата:

- Машки полов орган со три букви?
- Хоризонтално или вертикално?
- Хоризонтално.
- Пиши: Мек.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
НајновиFacebook
Reccomendations