БИЗАРНО: Жена дои куче - но неможе своите деца
Прегледано: 2985 | Oбјавено на: 19.10.2012
"Прв пат, кучето го проба моето млеко во 2010 год кога го излижа млекото од шишето што го имав издвоено за мојот новороден син. Му се допадна и од тогаш го дојам" - изјавила Teri Graham од Калифорнија.

Таа истакна дека нема ништо лошо во тоа, дури тврди и дека после доењето на кучето се осеќа исполнето и како вистинска мајка.

"Знам деа некои ќе ме сметаат за луда, но на мене ова ми помага да се чувствувам како подобра мајка" - изјавила 44 годишната Тери за еден британски магазин.

Оваа необична идеја и светнала во глава затоа што не можела да ги дои сопствените деца.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations