Забранети реклами на Calvin Klein
Овие реклами  за „Calvin Klein“ се снимени во раните деведесетти, но биле повлечени...Погледнете и сами донесете заклучок зошто???...
Интересни огласи и билборди
Во продолжение е галерија од интересни огласи и билборди. Би било добро и кај нас огласувањето и рекламирањето да биде малку поинвентивно.
Смешни и креативни реклами
Во продолжение се неколку реклами за кои би се сложиле дека се доста креативни и интересни. Погледнете...

Најчитани
Најнови
Видео релаксатор на денот
 
Фото релаксатор на денот
 

 
Facebook
Reccomendations