Очи во очи со ајкулите!
Прегледано: 3710 | Oбјавено на: 17.10.2013
По две години и потрошени 130 милиони долари, Риплиевиот аквариум во Торонто е отворен за посетителите. Најголемиот аквариум во Канада има 13 илјади единки и 450 видови на морски животни.

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations