Патеката во Австрија се враќа во календарот на Ф1
Прегледано: 3025 | Oбјавено на: 30.09.2013
ФИА објави дека наредната година ќе се возат 22 трки а новитети се патеките во Њу Џерси, Русија и Мексико, но исто така во каледарот се враќа и трката во Австрија.  
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations