Секси сервис за чај/кафе
Прегледано: 2812 | Oбјавено на: 12.09.2012
  • Секси сервис за чај/кафе

    Ова убедливо е најинтересниот, најкреативниот и најсекси сервис што сме го виделе. Идејата е на Esther Horchner, холандска илустраторка, на кој можеме да и кажеме големо „БРАВО“ за идеј...
Можеби често наидуваме на уметнички дела кои ја претставуваат голотијата од секој можен агол, но сигурно досега не сме виделе сервис за кафе или чај на кој се насликани голи девојки.
 
Ова убедливо е најинтересниот, најкреативниот и најсекси сервис што сме го виделе. Идејата е на Esther Horchner, холандска илустраторка, на која можеме да и кажеме големо „БРАВО“ за идејата.
Голите девојки не се наоѓаат на надворешноста на шољите, туку во самата внатрешност, но се наоѓаат во исклучително интересни пози.
 
Вредноста на овој сервис и не е така голема како што очекувате, се работи за сума од £29.95. 
Веруваме дека многу голем дел од вас ќе го посакаат овој сервис, па додека чекате да го видите низ продавниците во нашата земја, ви препорачуваме да побарате друг начин да си го набавите.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations