Обоени мачиња, уметност или?
Прегледано: 2361 | Oбјавено на: 06.09.2012
  • Обоени мачиња, уметност или?

    Љубителите на животни сакаат да експирементираат околу изгледот на своите миленици, но најчесто тоа се однесува на додавање на некој детаљ кој совршено одговара на нивното крзно. 
Љубителите на животни сакаат да експириментираат околу изгледот на своите миленици, но најчесто тоа се однесува на додавање на некој детаљ кој совршено одговара на нивното крзно.

Но, дали до овој степен би го украсиле вашето маче, оставаме на вас да се изјасните. Во секој случај изгледа интересно, но сигурно многу малку од вас ќе успејат да добијат толку долго време на мирување од вашата мачка за да се постигне овој ефект. Овие сопственици успеале во тоа.

Погледнете го резултатот на оваа т.н уметност.

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations