Колку само се дотерале!
Прегледано: 2369 | Oбјавено на: 06.09.2012
Ние луѓето поминуваме толку многу време пред плакарот или огледалото, а на овие животни им е потребно толку малку за да изгледаат убаво, дали за на маскенбал, или за некоја свеченост.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations