Молив против фотоапарат
Прегледано: 2499 | Oбјавено на: 05.09.2012
 Уметнички дела немаат граници, исто како и имагинацијата. Оваа збирка не е замислена да биде последната збирка на иновативни креации. Сигурни сме дека постојат уште многу други креативни умови на кои им треба простор да ја прикажат својата умешност.
 
Ако мислите дека сте подготвени да ја покажете својата креација и идеи, споделите ги со нас преку коментари.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations