Во локал во Прага келнерките се голи!
Прегледано: 14727 | Oбјавено на: 26.03.2013
За да може некој да влезе во овој локал во главниот чешки град, Прага мора да има најмалку 18 години. Келнерките тука служат сосема голи, а гостите се презадоволни од услугата.Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations