Креативно CV
Прегледано: 5164 | Oбјавено на: 22.02.2013
За креативни луѓе секогаш ќе има работа.
Како да не примиш некој што аплицира за позиција во маркетинг со вака направено CV? :) Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations