Сара Сампајо VS Адриана Лима
Прегледано: 4094 | Oбјавено на: 11.01.2013
  • Сара Сампајо VS Адриана Лима

    Сара Пинто Сампајо е родена во Порто и е десет години помлада од Лима. Стана позната во модните кругови поради својата неверојатна сличност со познатата моделка. И двете се дел од Викторија сикрет...
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations