Од Ламборџини го најавуваат крајот на гајардо
Прегледано: 2433 | Oбјавено на: 14.12.2012
Најуспешниот модел на Ламборџини на сите времиња со над 10.000 продадени примероци во целиот свет, ќе влезе во 10-тата година од производството, за која италијанската компанија вели дека ќе биде последна за актуелниот гајардо.

„Последниве десет години беа неверојатно убаво возење. И сите уживавме. И сега последното гајардо е тука, конечното ремек-дело на колекцијата. Ветрот во вашата коса, насмевка на лицето, ногата залепена на подот. Олицетворение на Италија. Возете го сега или зажалете подоцна“. - објавија на специјалната страната на Ламборџини.

Се шушка дека Ламборџини веќе  подготвува насленик на овој модел, но сепак тие податоци се чуваат во најстрога тајна. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations