Неверојатна уметност со овошје и зеленчук
Прегледано: 4199 | Oбјавено на: 07.12.2012
 Овие зимски денови се иделна можност да ја развиете креативноста. Надвор е студено, не ви се излегува од дома, па наместо да гледате серии секоја вечер, пробајте нешто ново. Сигурно некаков работен “материјал” ќе најдете во фрижидерот, потребно ви е и ноже и може да се фатите веднаш за работа.

Следат фотографии за инспирација и видео кои ќе ве упатат во основите на оваа уметност.


 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations