Забранети реклами на Calvin Klein
Прегледано: 3483 | Oбјавено на: 12.11.2012
  • Забранети реклами на Calvin Klein

    Овие реклами  за „Calvin Klein“ се снимени во раните деведесетти, но биле повлечени...Погледнете и сами донесете заклучок зошто???  


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations