Распоред на натпревари на СП во ракомет Шпанија 2013
Прегледано: 2253 | Oбјавено на: 13.01.2013
 
Б група (Севиља)
 
1.коло 12. јануари – сабота 15:45 Македонија – Чиле, 18:00 Исланд – Русија, 20:15 Данска – Катар.
2.коло 13 јануари – недела 15:45 Чиле - Исланд, 18:00 Катар - Македонија, 20:15 Русија – Данска.
3.коло 15. јануари – вторник 15:45 Катар - Русија, 18:00 Македонија - Исланд, 20:15 Данска – Чиле.
4.коло 16. јануари – среда 15:45 Македонија – Русија, 18:00 Чиле - Катар, 20:15 Исланд – Данска.
5.коло 18. јануари – петок 15:45 Русија – Чиле, 18:00 Исланд – Катар 20:15, Данска – Македонија.
 
А група (Гранољерс - Барселона)
 
1.коло 12. јануари - сабота 16:00 Германија – Бразил, 18:15 Аргентина – Црна Гора, 20:45 Франција - Тунис.
2.коло 13 јануари - недела 15:00 Бразил - Аргентина, 17:20 Тунис - Германија, 19:30 Црна Гора - Франција.
3.коло 15 јануари - вторник 16:00 Тунис – Црна Гора, 18:15 Германија - Аргентина, 20:45 Франција – Бразил.
4.коло 16 јануари - среда 16:00 Бразил - Тунис, 18:30 Германија – Црна Гора, 20:45 Аргентина – Франција.
5.коло 18 јануари - петок (Барселона) 16:00 Аргентина - Тунис, 18:15 Франција - Германија, 20:45 Црна Гора – Бразил.
 
Ц група (Сарагоса)
 
1.коло - 12. јануари - сабота 15:45 Србија – Јужна Кореја, 18:00 Словенија – Саудиска Арабија, 20:15 Полска – Белорусија.
2.коло - 14 јануари - понеделник 15:45 Јужна Кореја - Словенија, 18:00 Белорусија - Србија, 20:15 Саудиска Арабија – Полска.
3.коло - 15 јануари – вторник 15:45 Јужна Кореја - Белорусија, 18:00 Србија – Саудиска Арабија, 20:15 Словенија – Полска.
4.коло - 17 јануари - четврток 15:45 Словенија - Белорусија, 18:00 Саудиска Арабија – Јужна Кореја, 20:15 Полска – Србија.
5.коло - 19 јануари - сабота 15:45 Белорусија – Саудиска Арабија, 18:00 Полска – Јужна Кореја, 20:15 Србија – Словенија.
 
Д група (Мадрид)
 
1.коло - 11/12.јануари - петок/сабота 19:00 Шпанија – Алжир (петок), 16:45 Хрватска – Австралија (сабота), 19:00 Унгарија – Египет (сабота).
2.коло - 14 јануари - понеделник 16:45 Алжир – Хрватска, 19:00 Египет – Шпанија, 21:15 Австралија – Унгарија.
3.коло - 15 јануари - вторник 16:45 Алжир – Египет, 19:00 Шпанија - Австралија, 21:15 Хрватска – Унгарија.
4.коло - 17 јануари – четврток 16:45 Австралија - Алжир, 19:00 Унгарија - Шпанија, 21:15 Хрватска – Египет.
5.коло - 19 јануари – сабота 16:45 Египет - Австралија, 19:00 Шпанија - Хрватска 21:15, Унгарија - Алжир. 
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations