Пред два дена во Монте Карло: Се верија Новак Џоковиќ и неговата девојка Јелена!
Прегледано: 8171 | Oбјавено на: 25.09.2013
Денеска пристигна информацијата дека Новак и Јелена се вериле пред два дена во Монте Карло. Сеуште не е познато кога тие ќе застанат на лудиот камен, бидејќи како и секогаш сакаат да ги сочуваат интимните детали за себе.

Новак пред некое време напомена дека рамислува за венчавка, бидејќи тие веќе осум години се забавуваат,и дека чуствува преголема љубов кон Јелена.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations