Крај на тајната романса: Сораја раскина со Синиша, и се врати на бившиот!
Прегледано: 3198 | Oбјавено на: 24.09.2013
Сораја не сакаше веќе да се крие и се врати на бившиот дечко. Манекенката решила да стави крај на тајната романса и да се врати на стариот дечко, хрватскиот бизнисмен Иван Припуз.

Врската со селекторот траеше три месеци, а по раскинувањето Сораја не останала во контакт со Михајловиќ. Тоа го сторила бидејќи сакала да се посвети на Иван, нејзиниот дечко од Хрватска, кој преку пораки ја молеше да му се врати и ја критикуваше за тајнатата романса со селекторот.

"Сораја и Синиша не се заедно веќе долго време. Обајцата сфатија дека оваа врска нема иднина, затоа што Михаловиќ никогаш нема да ја остави својата сопруга Аријана" – коментираа блиски луѓе на Сораја.

Сораја веќе неколку дена се наоѓа во Хрватска кај својот дечко. 
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови





Facebook
Reccomendations