Иван Маринковиќ се сомнева дека нешто се случило помеѓу Сара и Аки.
Прегледано: 3633 | Oбјавено на: 23.09.2013
Тој изјави дека неговиот однос со Сара е многу комплексен, и дека неможе во две реченици да објасни за какви емоции станува збор.

Тие двајца од завршувањето на журката, константно се караат, а причината е флертувањето на Сара со Аки. Тој не ни знае , ниту пак помислил дека Аки и Сара се бакнуваа во дворот таа вечер.
“Јас и Сара одлучивме да прекинеме секаква меѓусебна комуникација, но секогаш забораваме на тоа, и или едниот или другиот кажува по нешто.”, објасни Маринковиќ.

Околу влегувањето на неговата бивша жена Гоца Тржан на петочната журка, тој изјави дека му било драго што ја видел, но не очекувал да биде толку ладна кон него.

Да потсетиме, Аки Маринковиќ дојде на журката во петокот. По некое време и предложи на Сара да прошетаат малку. По неколку опуштени разговори, Аки тргна во акција и ја бакна Сара. По долго бакнување тие се разотидоа на две различни страни, за да не бидат видени од некој друг.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations