Сузана Манчиќ во недела влегува во "Фарма"
Прегледано: 2963 | Oбјавено на: 05.09.2013
Сузана во ова шоу влегува една недела подоцна поради повредата на нејзината нога. Таа беше најавуван специјален учесник, а изгубената недела ќе ја чини 4000 евра, колку што е нејзиниот неделен хонорар.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations