Ова се најплатените ди-џеи во светот!
Прегледано: 2657 | Oбјавено на: 29.08.2013
Магазинот Форбс објави листа на најплатени ди-џеи во светот. Убедливо прв е Келвин Харис(29), кој минатата година заработи неверојатни 46 милиони долари.
Шкотскиот ди-џеј во минатиот период имал повеќе од 100 настапи на кои заработил многу повеќе од Џеј Зи и Кети Пери.

Погледнете кои се петте најплатени ди-џеи во светот:

1. Келвин Харис – 46 милиони долари

2. Тиесто – 32 милиони долари

3. Дејвид Гета – 30 милиони долари

4. Swedish House Mafia – 25 милиони долари

5. Deadmau 5 – 21 милиони долари
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations