Две восочни фигури во Мадам Тисо за Софија Вергара
Прегледано: 2293 | Oбјавено на: 06.06.2013
 Две восочни фугури во музејот Мадам Тисо се поставени од џоливудската актерка Софија Вергара.
Восочните фигури изгледаат сосема идентично со неа. Од следните фотографии можете и вие самите да процените

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations